"Antropometrik Ölçümler, Kaliper Kullanımı ve Fitness Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler” konulu seminer gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda, 13 Mart 2018 tarihinde “Antropometrik ölçümler, Kaliper kullanımı ve fitness sektöründeki teknolojik gelişmeler” konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Yüksekokul öğrencilerimiz için Öğr. Gör. Gökhan TUNA’nın organize ettiği seminere, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hakan TUNA ve Müdür Mardımcımız Öğretim Üyesi Dr. İsa SAĞIROĞLU da katılmışlardır.
Seminerde temel olarak; sektördeki yenilikler tartışılmış, ayrıca postur analizi, kaliper kullanımı ve yağ ölçüm cihazlarının genel özellikleri, kullanımı ve sonuçların yorumlanması ile ilgili öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.
Etkinliğin sonunda katılan tüm öğrencilere, katılım sertifikası verilmiştir.
Bu içerik 13.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 516 kez okundu.