BAYAN GÜREŞÇİLERİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI

44. Uluslararası Yaşar Doğu Büyük Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonası 5-7 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda yapılmıştır.
        Turnuvaya Bayan Milli Güreş Takımımız ile birlikte Bulgaristan, Romanya, Arjantin, Norveç ve Fransa Bayan Güreş Milli Takımları katılmıştır. Turnuvada Ülkemizi Temsil Eden Kulübümüz Sporcuları 4 Altın 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya alarak tarihi bir başarıya imza atmıştır.
         Turnuvada Altın Madalya kazanan sporcularımız 55 Kiloda BURCU KEBİC, 60 Kiloda NESLİHAN ULUSOY, 63 Kiloda HAFİZE ŞAHİN ; Gümüş Madalya Kazanan Sporcumuz 53 Kiloda BEDİHA GÜN: Bronz Madalya Kazanan Sporcularımız ise 69 Kiloda BURCU ÜGDÜLER Ve SİNEM TOPÇU olmuşlardır.
          Öğrencilerimizi kutlar uluslararası yarışmalarda başarılarının artarak devamını dilerim.

Doç. Dr. İLHAN TOKSÖZ

Bu içerik 03.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 495 kez okundu.