BURS İLE İLGİLİ DUYURU

BURS DUYURUSU

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında verilecek olan Üniversite Bursundan  2 adet kontenjan Yüksekokulumuza tahsis edilmiştir.

Burs verilecek öğrencilerin :

- Öğrenim kredisi dahil hiç bir yerden burs almamak,
- Gelir sağlayan herhangi bir işte çalışmamak,
- Öğretim yılı kaybı olmamak,
- T.C. vatandaşı olmak,
- Ek süre öğrenim görmemek,
- Disiplin cezası almamış olmak,

koşullarını taşımaları gerekmektedir.

Burs başvurusunda bulunan öğrencilerimizin  burs başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurması gerekmektedir, eksik veya yanlış bilgiyle gönderilen formların sisteme girişi yapılamamaktadır. Böyle formlar bu nedenle işleme alınmayacaktır.  Burs Başvurunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin en geç 24.10.2016 tarihine kadarYüksekokulumuz öğrenci işleri servisine başvurmaları gerekmektedir.

Not: -24 Ekim 2016 tarihinden sonra yapılan başvurular değerlendirmeye                               alınmayacaktır.
      -Burs başvurusu yapan öğrencilerin ilgili komisyon ile görüşme yapmak üzere 25.10.2016 tarihinde Salı günü saat 12:30'ta Öğretim Elemanları Odasında (Yüksekokulumuz Yeni bina  C Blok) hazır bulunmaları rica olunur.

Bu içerik 20.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1228 kez okundu.