ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURU TAKVİMİ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL- YANDAL BAŞVURULARINA AİT ESASLAR

Yüksekokulumuz, Çift Anadal ve Yandal programlarına 2016-2017 eğitim öğretim yılında başvuracak adaylar için gerekli belgeler ve başvuru takvimi aşağıda belirtilmiş olup, öğrencilerin ilgili takvim ve başvuru esasları dahilinde yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

ÇİFT ANADAL ve YANDAL PROGRAMLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURU TAKVİMİ

Başvuru Tarihi                                                        : 29 Ağustos -02 Eylül 2016

Yetenek Sınavı Tarihi*                                           : 05 Eylül 2016

(*Yüksekokulumuz dışındaki birimlerden başvuran öğrenciler içindir)

Başvuru Değerlendirme Tarihi                              : 6 Eylül 2016

Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi                          : 7 Eylül 2016

Öğrenci Kesin Kayıt Tarihi                                    : 8-9 Eylül 2016

Yedek Listelerden Kayıtlar                                    : 19 Eylül 2016

Çift Anadal ve Yandal başvurusu öğrencinin kendisi tarafından yapılmalıdır.

Çift Anadal ua da Yandal programına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları, TÜ Kırkpınar BESYO Öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENİLECEK BELGELER
1- Dilekçe
2-Öğrenci Belgesi (Asıl)
3-Transkript (Asıl) Belgesi ve Ders İçerikleri
4-Disiplin Cezası Olmadığını Gösterir Belge(Asıl)
NOT : Çift Anadal ve Yandal programları kontenjan ve başvuru esasları ayrıntılı bilgilerine Trakya Üniversitesi web sayfası(www.trakya.edu.tr) adresinden ulaşılabilinir.

YETENEK SINAVI

1-Yetenek sınavına girecek öğrencilerin; 05 Eylül 2016 tarihinde ve saat 10.30 da Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi 75.Yıl Spor Salonunda, sınava girecek şekilde hazır bulunmaları gerekmektedir.

2- Yetenek sınavına; Üniversitemizin diğer birimlerinden Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon Bölümleri için Çift Anadal ve yandal başvurusu yapan tüm öğrenciler katılmak zorundadır.

3- Yetenek sınavına giren öğrencilerin;  Yüksekokulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Giriş Sınavı Kılavuzundan seçilecek en az 2 branştan ortalama en az % 60 (300 puan) almaları gerekmektedir.

NOT: Yetenek Sınavına girecek öğrenciler; Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Giriş Sınavları Kılavuzuna http://arsivbsyo.trakya.edu.tr/ adresinden ulaşabilirler.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMI KONTENJANLARI

ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI

BÖLÜM

KONTENJAN

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Spor Yöneticiliği Bölümü

Rekreasyon Bölümü

Antrenörlük Eğitimi (II.Öğr.)

Spor Yöneticiliği Bölümü (II.Öğr.)

YANDAL KONTENJANLARI

BÖLÜM

KONTENJAN

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Spor Yöneticiliği Bölümü

Rekreasyon Bölümü

Antrenörlük Eğitimi (II.Öğr.)

Spor Yöneticiliği Bölümü (II.Öğr.)

Başvuru dilekçesi için tıklayınız
Bu içerik 19.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 3282 kez okundu.