Düzenleyicisi olduğumuz “Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Konferansı “ büyük bir katılımla Makedonya Tetova State Üniversitesi’ nde gerçekleşti

Yüksekokulumuz ile Tetova State Üniversitesi arasında geçen yıl 1.si organize edilen Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Sempozyumu’ndan sonra 20-21 Haziran 2014 tarihlerinde Makedonya’ da gerçekleşen Uluslararası Konferans, gelecek yıl yapılacak Kongrenin adeta habercisiydi. Yoğun katılımla gerçekleşti. Konferansta Rektörümüz Prof.Dr.Yener YÖRÜK' te açılış konuşmasını yaptı.Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ’ Konferansın ve Üniversitelerin spor bilimlerindeki işbirliğine olan katkılarından dolayı teşekkür ve sertifikası takdim edildi. Açılış konuşmalarından sonra yağlı güreşçiler ve sporcular gösteri yaptı.

REKTÖRÜMÜZÜN MAKEDONYA TEMASLARI

Bu içerik 03.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 811 kez okundu.