KORFBOL TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

      Trakya Üniversitesi Korfbol Takımı tarafından düzenlenen korfbol spor branşının tanıtım etkinliği 22 Şubat 2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 
         Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale GÜLER ve korfbol takımı sporcularının davetli katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında korfbol sporunun tanıtımı, ülkemizin bu alanda uluslararası ve ulusal başarılarının sunumu gerçekleştirildi.
       Tanıtımın ardından konuşma yapan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Hakan TUNA, davetlilere ve ilgi gösteren öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Hakan TUNA’nın, gelişmekte olan spor branşlarının önemini vurguladığı ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak mevcut tüm imkanlar dahilinde gelişmekte olan spor branşlarını desteklemeye devam edeceğini belirten konuşmalarının ardından davetlilere Trakya Üniversitesi amblemi işlemeli Türk Kahvesi fincan takımı hediyelerinin takdimi gerçekleştirildi.
       Konferans salonunda yapılan tanıtım etkinliğinden sonra Trakya Üniversitesi 75. Yıl Kapalı Spor Salonunda, davetli Yrd. Doç. Dr. Lale GÜLER ve korfbol takımı oyuncuları tarafından tüm öğrencilerin katılımlarıyla birlikte korfbol sporunun oyun kuralları uygulamalı olarak gösterildi ve tanıtım amaçlı kısa bir korfbol müsabakası gerçekleştirildi. Müsabaka sonrasında Sayın Yrd. Doç. Dr. Lale GÜLER, yeni kurulan Trakya Üniversitesi Korfbol Takımımıza bir adet korfbol topu hediyesini takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 08.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 708 kez okundu.