Lisans Öğrencilerimizin Spor Yönetiminde Araştırma Projeleri Uluslararası Kongreye Kabul Edildi.

Spor Yöneticiliği 4. Sınıf öğrencilerimizin lisans müfredat programında aldıkları
“ Spor Yönetiminde Araştırma ve Proje I ve II” dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalar “ Eduational Researches and publications Association Congress 2014” bilim kurulunca sözel sunum olarak kabul edildi.

Öğrencilerimizi gururlandıran başarılarından dolayı kutlar, başarılarının artarak devamını dilerim.

Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ

TIKLAYINIZ

Bu içerik 09.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1016 kez okundu.