ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI (T.Ü.B.)

21 Nisan 2016 tarihinde T.Ü.B.(Trakya Üniversiteliler Birliği) tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde düzenlenen güreş turnuvasına katılan Üniversitemiz erkek güreş takımının sporcuları,turnuvayı başarı ile tamamladı.
    Açılış töreninde gösteri güreşi yapan Yağlı güreş pehlivanlarımız Ufuk Yanık ile Şerif  Özkan çok büyük ilgi ve alaka gördüler.Müsabakalar sonucunda sporcularımızın ödülleri,Namık Kemal Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof.Dr.M.İhsan Soysal ve Prof.Dr.Şefik Kurultay tarafından verildi.
  Kafile başkanı ve Güreş Antrenörü Öğr.Gör.M.Yavuz Aydemir’e ve tüm sporcu güreşçilerimize  teşekkür eder, başarılarının devamını temenni ederim.

Doç.Dr. İlhan Toksöz
Bu içerik 27.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 644 kez okundu.