ÖĞRENCİMİZ CAN ŞERİFOĞLU'NUN BAŞARISI

Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor  Öğretmenliği bölümü son sınıf ğrencilerimizden Can Şerifoğlu Türkiye Yüzme Federasyonu Milli takımında antrenör olarak görev aldı.
        Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor  Öğretmenliği bölümü son sınıf ve aynı zamanda Çift anadal Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz , Üniversitemizden Erasmus+ programında bir dönem Portekiz’de okuyan ve Uluslararası Çanakkale boğazı yüzme şampiyonu, Akdeniz Plaj Oyunları 2.si Can Şerifoğlu, 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın Volos şehrinde yapılan Balkan Gençler Yüzme Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak  görev almıştır.
                Kendisini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ
Bu içerik 27.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 935 kez okundu.