SPOR ALANI ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE

2016 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi klavuzu’nun 27. Sayfasında yer alan “ yerleştirmeye esas olacak puan ( Yerleşme Puanı=YP) aşağıdaki formül kullanılacaktır.
a)      Aday aynı alandan geliyorsa ( Örneğin, Resim-İş öğretmenliği  programı için aday Güzel Sanatlar lisesinin Resim alanından geliyorsa) (30.03 2012 tarihi bir mesleğe yönelik program uygulayan orta öğretim kurumlarından mezun olan veya öğrenim görmekte olan öğrenciler için uygulanacaktır.) “ maddesi uyarınca Spor Alanı çıkışlı adayların 26  Ağustos 2016 tarihi mesai bitimine kadar onaylı diploma örneklerini Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne ulaştırmaları gerekmektedir.

Yerleştirme işlemi esnasında oluşabilecek mağduriyetlerin önlenmesi açısından spor alanı çıkışlı adaylara önemle duyurulur.
Bu içerik 18.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2883 kez okundu.