TÜRKİYE İKİNCİSİ TEKVANDO TAKIMIMIZ REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

26-29 Nisan 2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi’nde düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Tekvando Şampiyonası’na katılarak Türkiye ikincisi olan üniversitemizin Tekvando takımı, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. İlhan Toksöz ile birlikle Rektör Prof.Dr. Yener Yörük’ü ziyaret etti.

05 Mayıs 2014’te gerçekleşen ziyarete; bireysel derece alan öğrencilerimizden 87 kg ile Türkiye birincisi Burak Eski, 74 kg ile Türkiye ikincisi İsmail Can Meriç, 53 kg ile Türkiye üçüncüsü Ülkiye Keçeci, beşinciliği paylaşan Suat Tekin, Emre Genç, Karani Aras, Fikret Başaran ile takımızın üyeleri Bircan Turhan, Cemile Kumantaş, Çağla Özen, takım sorumlusu Öğr.Gör. ilknur Kobaş Tepe ve antrenör Yusuf Ertürk hazır bulundu.

Öğrencileri tebrik eden rektörümüz, takımımıza teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Bu içerik 07.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1349 kez okundu.