ÜNİVERSİTEMİZ BAYAN HENTBOL TAKIMININ BAŞARISI

Türkiye Üniversite sporları Federasyonu tarafından 06-11 Mayıs 2017 tarihleri arasında Denizli Pamukkale Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti ve Kıbrıs'taki üniversitelerin katıldığı ve Süper Final olarak organize edilen Koç Spor Fest'te Trakya Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı Türkiye Üniversiteler Şampiyonu olarak ülkemizi önümüzdeki yıl Portekiz'de düzenlenecek olan  Avrupa Hentbol Şampiyonası'nda milli takım olarak temsil etme hakkını elde etmiştir.
        Turnuva boyunca birbirinden zorlu ve üst seviye karşılaşmalara çıkan kızlarımız; sırasıyla Aksaray Üniversitesi  (Geçen yıl Türkiye 1.), Antalya Akdeniz Üniversitesi (Geçen yıl Türkiye 2.), Kütahya Dumlupınar Üniversitesi , Kastamonu Üniversitesi  (2015 Türkiye Şampiyonu geçen yılın 3. sü) ve son olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni mağlup ederek yenilgisiz bir şekilde Üniversitemiz adına bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Emeği geçen İdareci, Antrenör ve Sporcularımızı kutlar,başarılarının devamını dileriz.

Kırkpınar B.E.S.Y.O. Müdürlüğü

Bu içerik 25.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 850 kez okundu.