YAZ KAMPI DUYURUSU

Yüksekokulumuz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1. Sınıf eğitim öğretim programında yer alan Doğa Sporları, Rekreasyon Bölümü 1. ve 2. sınıf eğitim-öğretim programında yer alan Doğa ve Su Sporları dersi uygulaması yaz kampı, Antrenörlük Eğitimi Bölümü ile Spor Yöneticiliği Bölümü 1., 2., 3. ve 4 sınıfların yaz kampı uygulamalarına katılacak öğrencilerle ilgili Bölüm Başkanlıklarının görüşü de alınarak 5 gece 6 gün Kuşadası Aqua Fantasy Otel'de konaklama ve Doğa ve Su Sporları Yaz Kampı eğitimlerini ekte belirtilen program dahilinde yapılması planlanmaktadır. Bu sebeple yaz kampına katılacak öğrencilerin 18 Mayıs  2017 tarihine kadar isimlerini (aşağıda miktarı ve IBAN NO su verilen hesaba yatırılacak ücretin dekontu ile birlikte) Bölüm Başkan Yardımcılarına  bildirilmesi  gerekmektedir.

K.B.E.S.Y.O. Müdürlüğü

Not: Öğrencilerimizin en az bir gecelik ücret olan 130 tl aşağıda belirtilen hesaba yatırıp dekontunu bölüm başkan yardımcılarına  verecektir. Kalan Miktarın 16 Haziran 2017 tarihine kadar yatırılması gerekmektedir.

HESAB BİLGİLERİ:

IBAN NO:TR040001500158007300905757

Mustafa Hakan TOSUN -Vakıfbank

KAMP PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HOTEL BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içerik 26.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 3074 kez okundu.