YAZ KAMPINA KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

YAZ KAMPI DUYURUSU

Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. 2. ve 3. 4. sınıflar ile Spor Yöneticiliği Bölümü 1. 2. 3. ve 4.sınıfların “Yaz Kampı” uygulamalarının 19-23 Haziran 2018 tarihleri arasında; Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1.sınıf eğitim-öğretim programında yer alan “Doğa Sporları”dersi, Rekreasyon Bölümü 1. ve 2. sınıf eğitim-öğretim programında yer alan “Doğa ve Su Sporları” dersi uygulamalarının 25-29 Haziran 2018 tarihleri arasında Aydın-Kuşadası Aqua Fantasy Otel’de yapılması planlanmaktadır.Bu sebeble kampa katılacak öğrencilerin 01 Haziran 2018 tarihine kadar isimlerini aşağıda belirtilen Bölüm Sorumlusu öğretim elemanlarına yazdırmaları gerekmektedir.

K.B.E.S.Y.O. Müdürlüğü

Not: Kampa katılacak öğrencilerimiz en az 100 tl. aşağıda belirtilen bölüm sorumlusu öğretim elemanlarına verecektir. Kalan miktarı da Hotele giriş esnasında yatıracaklardır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Sorumlusu                                Öğr.Gör.Gökhan TUNA

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Sorumlusu     Öğr.Gör.Fuat ERDUĞAN

Rekreasyon Bölümü Sorumlusu                                          Arş.Gör.Emine Asena UZUN

Spor Yöneticiliği Bölümü Sorumlusu                                     Arş.Gör.Selçuk AÇIKGÖZ

KAMP PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

OTEL BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içerik 09.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1577 kez okundu.