YÜKSEKOKULUMUZ 2018 YILI GİRİŞ SINAVLARI İÇİN ÖN KAYIT (ONLİNE BAŞVURU ) YAPAN ADAYLARA ÖNEMLİ DUYURU

1-Adayların 27-31 Ağustos tarihleri arasında Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kesin kayıt bürosunda kesin kayıt işlemlerini yapmaları ve sınav tarihinde sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir.

2-Spor lisesi çıkışlı adaylar ile Milli ve Kırkpınar kontenjanına başvuru yapan adaylar, durumlarını gösterir belgelerinin noter tasdikli örneğini 31/08/2018 tarih mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne, elden ya da iadeli taahhütlü posta ile ulaştırmak zorundadırlar. Bu tarihten sonra gönderilen belgeler işleme alınmayacak ve adayın başvurusu iptal edilecektir.

3-Ön kayıt yaptıran adaylar; Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu web sayfasından (http://arsivbsyo.trakya.edu.tr/) kendilerini ilgilendiren tüm duyuruları takip etmek zorundadırlar. Bu konuda sorumluluk adaylara aittir. Aksi durumlar için mağduriyet iddia edilemez. Bölümün web sayfasının dışında herhangi bir yolla duyuru ya da bilgi paylaşımı yapılmayacaktır. Adaylarımızın mağdur kalmamaları için bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle duyurulur.
Bu içerik 27.08.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 4382 kez okundu.