Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İlknur KOBAŞ TEPE ve Antrenörü olduğu Judo Genç Bayanlar Milli Takımımız Avrupa şampiyonu oldu

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı  Öğr.Gör. İlknur KOBAŞ TEPE  18 – 22 Eylül 2014 tarihlerinde  Romanya’ da yapılan Avrupa Gençler Judo Şampiyonasında Ülkemizi temsil eden takımımızın antrenörleri arasında yer aldı. Takımımızın Bayanlar kategorisinde şampiyon oldu. Bu başarıda emeği olan başta Türkiye Judo Federasyonu Başkanı  Sayın Fatih UYSAL olmak üzere tüm antrenörlerimizi ve Sporcularımızı kutlar, başarılar dileriz.

Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ

Kırkpınar BESYO Müdürü

Bu içerik 22.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1373 kez okundu.