Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi, Avrupa Spor Bilimleri Kongresi Bilim Kuruluna Seçildi

9-12 Ekim 2014 tarihlerinde Bulgaristan’ ın Sofya kentinde yapılan 9th FIEP European Congress 7th International Scientific Congress “ Sport, Stres, Adaptation ” kongresinde Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ, dünyadan  Spor Bilimleri alanındaki 31 kişi arasında Bilim Kurulu Üyesi ve davetli olarak yer aldı. Yüksekokulumuzun temel vizyonu olan “Spor Bilimleri Alanında Uluslararasılaşma” hedeflerine uygun bu bilimsel etkinlik nedeniyle bulunduğu Bulgaristan’ ın başkenti Sofya ‘ nın Ulusal Spor Akademisi’ nde Rektör Doç.Dr. Pencho Geshev’ le de görüştü. İki Üniversitenin Balkan Üniversiteler Birliği Üyesi olması dolayısıyla spor bilimleri alanındaki etkinliklerin daha da arttırılması konusunda Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ ve Doç.Dr. Pencho Geshev ortak kararlarını teyit ettiler. Kongreye Yüksekokulumuzdan Okt. K.Evren EYTİŞ ve Ant.Mülkü KARADENİZ de katıldı.

Bu içerik 10.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 919 kez okundu.